15 sep 2021 | online | € 99,-

Volg een handmatig toegevoegde link

De 7 spirituele wetten van succes

Houd jij jezelf ook nog tegen in je succes? Weet je niet goed hoe je daar verandering in kunt aanbrengen? Deze online cursus bied je handvatten om jouw succes een duwtje in de rug te geven.

Houd jij jezelf ook nog tegen in je succes?

Houd jij jezelf ook nog tegen in je succes? Weet je niet goed hoe je daar verandering in kunt aanbrengen? Doe dan mee met deze workshop waarin ik de zeven spirituele wetten van succes combineer met SoulCollage®.

Geloof jij dat alle energie is en dat in wezen alles mogelijk is? Aan de hand van het boek van Chopra gaan we elke 2 weken een wet behandelen. Leuk om te lezen, maar wat doe je er in de praktijk mee? Daar komt SoulCollage® bij om de hoek kijken.

Bij elke wet gaan we werken met het maken van kaarten om dat wat je leert op een dieper niveau te integreren en stappen te zetten. Deze kaarten gaan je vervolgens helpen bij het creëren van dit succes in je leven.

Je weet dat succes niet zit in de financiële rijkdom maar in datgene waar jij van droomt in je leven.

Succes is niet altijd het resultaat van hard werken

Volgens Chopra (en ook ik kom hier steeds meer achter door het toepassen van de wetten) is succes niet altijd het resultaat van hard werken, planning en ambitie. Hij maakt gebruik van zeven spirituele natuurwetten die een sterke leidraad kunnen zijn op je pad.

Wil jij meer succes creëren in je leven, op welke manier dan ook? Door gebruik te maken van SoulCollage® in combinatie met deze wetten kun je magische ervaringen hebben omdat je diepe, wijze delen in jezelf kunt aanspreken en gebruiken, zoals je innerlijke persoonlijkheden en archetypes.

Sta jezelf meer succes toe in je leven

Tijdens deze online cursus leer je

7 spirituele wetten van succes

 • Hoe je voorbij je eigen beperkingen kunt gaan

  Je krijgt heldere inzichten in hoe je jezelf limiteert en hoe je dat kunt oplossen

 • Wat er nodig is om te succes te creëren

  Hier plaats je de inhoud

 • Hoe je bij elke wet diere lagen van jezelf kunt aanboren

  Hier plaats je de inhoud

Hoe werkt het?

7 spirituele wetten van succes

Elke 2 weken ontvang je in je mailbox een filmpje over één van de wetten, waarin ik de wet kort aanstip en je opdrachten geef omtrent de wet en hoe je met SoulCollage® daar verdieping in aan kunt brengen. Aan te raden is om het boek “de 7 spirituele wetten van succes” zelf aan te schaffen (of te lenen uit de bieb).

Ik geef je dan tips en opdrachten in hoe je SoulCollage® kunt inzetten om deze wet voor jou te laten werken.

Samen met anderen loop je dit pad en kun je ervaringen en foto’s delen in de besloten Inner Leadership Community die speciaal voor deze cursus is opgezet. Op dit platform staan ook alle lessen.

Wil jij meer succes creëren in je leven, op welke manier dan ook?

Annuleren

Annulering en restitutie van je geld is bij deze online cursus niet mogelijk. Je kunt wel iemand sturen voor jou in de plaats.

Programma

We behandelen de volgende wetten:

 1. De wet van de pure potentialiteit
 2. De wet van het geven
 3. De wet van het ‘karma’ ofwel oorzaak en gevolg
 4. De wet van de minste weerstand
 5. De wet van intentie en wens
 6. De wet van het afstand nemen
 7. De wet van het ‘dharma’ ofwel doel in het leven

Wat kost het?

De investering van deze online cursus bedraagt €99,- bij aanschaf vóór 1 september, daarna €125,- Je betaalt eenvoudig via Ideal.

Ervaringen van anderen

” ik vind dat de cursus fantastisch is opgezet, heel inspirerend en met fijne tips, echt super !!!”
Waltraud Wevers

Veel gestelde vragen

FAQ – 7 spirituele wetten van succes

Zeker! Je kunt deze online cursus in je eigen tempo doen en ook na afloop van de cursus kun je gewoon nog bij het studie materiaal. Dat is makkelijk als je een keer een drukke week hebt.

online cursus 7 spirituele wetten van succes

Inschrijven