27 november 2021 | Amersfoort | € 165,-

Volg een handmatig toegevoegde link

SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

Zit jij soms als coach erg in je hoofd? Of merk je dat je klant bij voorkeur vanuit het hoofd blijft denken en handelen? En niet of moeizaam tot zijn of haar kern kan komen? Met deze SoulCollage dag voor coaches en therapeuten los je dat probleem op.

Meer in je hart, minder in je hoofd

Logisch nadenken is goed. En soms blijven we maar denken en denken we dat ons hoofd alle oplossingen geeft. Je voelt je hoofd soms knarsen als het ware …

Zit jij soms als coach erg in je hoofd? Of merk je dat je klant bij voorkeur vanuit het hoofd blijft denken en handelen? En niet of moeizaam tot zijn of haar kern kan komen? Wil je gemakkelijker en sneller je innerlijke wijsheid en intuitie aanspreken? Op elk moment? En ook die van je klant?

SoulCollage® is een bijzonder krachtige methode die steeds meer coaches en therapeuten gaan gebruiken in Nederland. Met de techniek SoulCollage® maak je als het ware een collage met en van je ziel.

Het geeft je op een creatieve en verrassende manier toegang tot je innerlijke wijsheid. Hierdoor worden thema’s sneller duidelijker en kunnen er bij jou en je klant diepgaande inzichten en gedragsveranderingen ontstaan.

Werken met SoulCollage® is krachtig en kan je leven veranderen..

Hoe werkt het?

Deze dag is speciaal voor coaches en therapeuten die SoulCollage® willen gebruiken in hun praktijk met hun klanten. Tijdens deze dag ga je zelf de betekenis en werking ervaren en leer je hoe je SoulCollage® effectief kunt inzetten met jouw klant. SoulCollage® komt uit de USA en werd gecreëerd door Seena B. Frost in de jaren ’80.

Programma

We gaan kaarten maken en lezen, je leert werken met cliënten. Je krijgt tips en informatie over hoe je deze methode kunt toepassen in je eigen praktijk.

Je mag SoulCollage® gebruiken in je praktijk zolang je niet de naam in je promotie gebruikt. Mocht je zelf workshops willen geven of de naam gaan gebruiken, dan raad ik je aan om de SoulCollage® Facilitator Training te volgen.

Over Lucy

Lucy Schaaphok is SoulCollage® Trainer. Zij traint met enthousiasme mensen die de SoulCollage® methode op een succesvolle manier willen integreren in hun praktijk.

Ook leidt zij coaches en therapeuten op tot SoulCollage® Facilitator en biedt zij diverse verdiepingstrainingen en thematrainingen voor facilitators en specifieke doelgroepen.

Datum & kosten

27 november 2021 | Prijs: €165,- incl. btw | Maximaal 10 deelnemers.

Mens en Intuïtie in Amersfoort
van 10.30 tot 17.00 uur

Bij aanmelding met 2 personen kan de tweede persoon voor de helft van de prijs meedoen. Je ontvangt dan 1 factuur. Gebruik dan de kortingscode “indeflow”

Om deel te kunnen nemen aan deze dag dien je een workshop SoulCollage® gevolgd te hebben. Je kunt ook de online SoulCollage® workshop volgen.

Annuleren

Annulering en restitutie van je geld is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop. Daarna kun je niet meer annuleren en krijg je geen restitutie. Je kunt wel iemand sturen voor jou in de plaats. In deze Corona periode is overleg mogelijk om de workshop in te halen in geval van ziekte.

Ervaringen van anderen

‘Krachtig instrument!’

“Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag. – Joanke Sierksma, Essentie Coaching

‘Creatieve manier om contact te maken’

“De SoulCollage® dag bleek voor mij een fijne nieuwe en creatieve manier om contact te maken met mijn intuitie en met elkaar. Het opent mijn hart en geeft ruimte. Smaakt naar meer.” – Marit van der Sleen, Groeiende Zaken

‘Ideeën gegeven voor mijn eigen coachings- en trainingsactiviteiten’

Dank voor de dag, ik vond het echt inspirerend, het heeft me weer dichter bij m’n creativiteit gebracht en ook ideeën gegeven om te gebruiken in mijn eigen coachings- en trainingsactiviteiten. – Andrea Drost, DrostEffect

SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

Inschrijven