Themabijeenkomst Community

Elke laatste maandag van de maand is er een gratis online thema meeting voor de Inner Leadership community. Je leert anderen kennen en je krijgt meer inzicht in belangrijke thema’s voor jouw Inner Leadership.

25 januari 2021

online via zoom
19:30 – 21:30

Gratis

Elke laatste maandag van de maand faciliteer ik de gratis online thema meeting voor de Inner Leadership community.

Op 25 januari 2021 is het thema liefde. We delen over wie we zijn en over wat liefde voor ons betekent en daarna ga je in kleine groepjes een SoulCollage® kaart lezen, naar keuze. Heb jij al eens een  SoulCollage® kaart gelezen en weet je hoe het leesproces werkt? Wees welkom om mee te doen.

Wil je het niet alleen doen? Neem vooral een vriend of vriendin mee.

Heb je nog nooit een kaart gelezen? Dan kun je eerst de online SoulCollage® introductiecursus doen.

Het enige wat nodig is is je aan te melden voor de gratis Inner Leadership Community. Een plek voor gelijkgestemden, privacy gegarandeerd en geen filters of reclame.

We starten altijd om 19.30 uur. Ben jij er bij?

Over de community

De Inner Leadership community is een (gratis) plek voor iedereen die persoonlijk wil groeien (privacy gegarandeerd). Het is een veilige plek waar je je met anderen kunt verbinden en kunt delen over persoonlijke groei en innerlijk leiderschap. Deze plek creëren we samen. Doe je mee?

Themabijeenkomst Inner Leadership Community

Inschrijven

Nog geen lid van de community?

Ga dan eerst naar de homepage van het Inner Leadership Community platform. Je kunt je daar inschrijven voor de community.

Je bent al lid?

Dan kun je je, na het inloggen, direct aanmelden voor deze themabijeenkomst.